Wednesday, March 7, 2012

RUMAH MEWAH DI TANAH TOL - Pemberian LIM GUAN ENGNegeri berkebajikan? Amal Maaruf Nahil Mungkar ,Negeri yang kononnya memberi hak samarata? Semua itu hanyalah Palsu   .Lim Guan Eng dan Kuncu kuncu  pernah berjanji bahawa mereka tidak akan sesekali memberikan tanah,projek atau pun pangkat kepada Adun Adun, Porah dan Auta.,INi Dia salah satu  bukti penyelewengan regim DAP untuk semua Dulu kata Tapak kediaman Keluarga Tan ha ha ha ....siapa Yang Kena Jual


 
Tanah 1.1 hektar itu diluluskan kepada Adun DAP Padang Lalang, Tan Cheong Heng. 
didaftarkan atas nama beliau dan juga abangnya Tan Chong Hock sebagai pemilik bersama. 
 Tanah yang diperolehi oleh Adun ini turut diberikan diskaun premium tanah sebanyak 80% Oleh  Kerajaan Negeri .Dan Sekarang Sudah Ada Iklan ............Nak bangunkan RUMAH Mewah ...untuk siapa.....?

Kawasan tadahan air yang diberi oleh Lim Guan Eng Pada  YB Adun Padang Lalang sedikit masa lalu akan dibangunkan dengan pembinaan perumahan mewah... 
Kawasan tadahan air yang sepatutnya menjadi tanah simpanan akan dimajukan tidak lama lagi boleh mengundang bahaya banjir dikawasan padang Lalang. Kawasan tadahan air yang sepatutnya menjadi pelindung kepada bencana banjir akan menjadi punca banjir di kawasan ini.
 Kawasan Padang Lalang yang mempunyai kepadatan perumahan ini akan menghadapi banjir dan ini akan mengundang masalah kepada penduduk di kawasan ini.  Ini juga membuktikan kerajaan DAP hanya mementingkan Perut mereka dan kontom perere  semata-mata tanpa mengambil kira keselesaan rakyat...........Tipu Auta Dari Rakyat Kepada Rakyat Untuk Rakyat DAP ..............1 comment:

Anonymous said...

Mereka kata mereka telus....CAT kononnya.........